kognitive skjema Kognitiv erlend aschehoug tidsskrift

Hei alle sammen! I dag vil jeg gjerne snakke om to flotte bilder jeg fant på nettet som viser to forskjellige teorier innen psykologifeltet. Jeg fant nemlig disse flotte bildene og ville gjerne dele litt av kunnskapen med dere. Det første bildet jeg fant viser en terapiform som kalles skjematerapi. Skjematerapi er en litt annerledes form for terapi som fokuserer på å hjelpe personer med å forstå og endre negative skjemaer eller mønstre i tankene sine. Skjematerapi er rettet mot å hjelpe personer med å se sine egne mønstre og deretter lære hvordan de kan endre disse tankemønstrene for å få et bedre liv. Dette kan være en effektiv behandlingsmetode for personer med en rekke mentale helseproblemer, inkludert depresjon, angst og relasjonsproblemer. Bildet viser en kvinne som snakker med en terapeut. Terapeuten hjelper henne med å identifisere sine negative tankemønstre og tar tak i dem på en effektiv måte. Dette er en flott illustrasjon av skjematerapi i praksis. Det andre bildet jeg fant viser en av de mest kjente psykologene gjennom tidene, nemlig Jean Piaget. Piaget er mest kjent for sin utviklingsteori som har vært svært innflytelsesrik innen feltet psykologi. Teorien går ut på at barn går gjennom bestemte stadier i utviklingen sin der de lærer forskjellige ting. Piaget mente at det var viktig å fokusere på barnas evner og erfaringer når man skulle utvikle læringsteorier. Bildet viser Piaget skrive på en tavle, og viser tydelig hans engasjement for læring og utvikling. Dette er en flott illustrasjon av hvordan en person gjennom sitt arbeid kan bringe så mye positivt til en hel vitenskap. Jeg håper denne korte introduksjonen til skjematerapi og Jean Piaget har vært interessant for dere. Begge disse teoriene har vært viktige innenfor psykologifeltet, og det er alltid kjekt å ha litt ekstra kunnskap om ulike temaer. Husk å ha en flott dag videre og husk å ta vare på deres mentale helse!

Med vennlig hilsen,

Skjematerapi

Skjematerapi bilde

Skjematerapi er en terapiform som fokuserer på å hjelpe personer med å forstå og endre negative skjemaer eller mønstre i tankene sine. Dette kan være en effektiv behandlingsmetode for personer med en rekke mentale helseproblemer, inkludert depresjon, angst og relasjonsproblemer. Bildet viser en kvinne som snakker med en terapeut, og terapeuten hjelper henne med å identifisere sine negative tankemønstre og tar tak i dem på en effektiv måte.

Jean Piaget

Jean Piaget bilde

Jean Piaget er mest kjent for sin utviklingsteori som har vært svært innflytelsesrik innen feltet psykologi. Teorien går ut på at barn går gjennom bestemte stadier i utviklingen sin der de lærer forskjellige ting. Piaget mente at det var viktig å fokusere på barnas evner og erfaringer når man skulle utvikle læringsteorier. Dette er en flott illustrasjon av hvordan en person gjennom sitt arbeid kan bringe så mye positivt til en hel vitenskap. Bildet viser Piaget skrive på en tavle, og viser tydelig hans engasjement for læring og utvikling.

If you are searching about PPT - Læringsperspektiver PowerPoint Presentation, free download - ID you've visit to the right page. We have 6 Pictures about PPT - Læringsperspektiver PowerPoint Presentation, free download - ID like Jean Piaget - Alt om Piaget og hans utviklingsteori, Arbejdspsykologi, ledelse og stress, De kognitive krav (tænkning) De… and also Jean Piaget - Alt om Piaget og hans utviklingsteori. Here you go:

PPT - Læringsperspektiver PowerPoint Presentation, Free Download - ID

PPT - Læringsperspektiver PowerPoint Presentation, free download - ID www.slideserve.com

Mindmore | Kognitiva Tester | Sverige

Mindmore | Kognitiva tester | Sverige www.mindmore.com

kognitiva steg

Skalaer Og Tester - Nasjonal Kompetansetjeneste For Aldring Og Helse

Skalaer og tester - Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse www.aldringoghelse.no

mmse skalaer tester nr3

Skjematerapi - Kognitiv

Skjematerapi - Kognitiv tidsskrift.kognitiv.no

kognitiv erlend aschehoug tidsskrift

Jean Piaget - Alt Om Piaget Og Hans Utviklingsteori

Jean Piaget - Alt om Piaget og hans utviklingsteori omhelse.no

piaget

Arbejdspsykologi, Ledelse Og Stress, De Kognitive Krav (tænkning) De…

Arbejdspsykologi, ledelse og stress, De kognitive krav (tænkning) De… coggle.it

Jean piaget. Mmse skalaer tester nr3. Kognitiva steg


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar