skjema tt kort Reidar_tt_kort

I har lagt merke til at kortene vi sender og mottar i vår kultur har en spesiell betydning. Men har dere visst at det finnes kort som ikke bare viser omtanke, men også gir økonomisk støtte til personer med kroniske sykdommer?

TT-KORT

TT-KORT

TT-KORT er et kort som gir økonomisk støtte til personer med kroniske sykdommer, funksjonshemninger eller andre varige helseproblemer. Kortet gir mulighet til å reise billigere med transportmidler i hele Norge. Ved hjelp av TT-KORT kan man få hele 60% rabatt på enkelte ruter, og man kan også bruke kortet på ferger og fly.

TT-KORT kan fås ved å søke via kommunen du bor i. Kortet har en årlig egenandel som varierer fra kommune til kommune, men det er uansett en rimelig måte å hjelpe personer som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen.

Kort og Søm

Kort og Søm

På bloggen "Kort og Søm" kan man finne inspirasjon til å lage kort på en kreativ og personlig måte. Bloggeren, en sykepleier fra Norge, deler sin lidenskap for kortlaging og sying på bloggen sin. Hun viser frem sine egne kreasjoner og gir tips og triks for å lage kort selv.

Å lage kort kan være en hyggelig hobby, men det kan også være en fin måte å vise omtanke og omsorg for andre. Et personlig laget kort kan bety mye for mottakeren. Med TT-KORT kan man også bidra til å gi økonomisk støtte til personer som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen. En fin kombinasjon av omtanke og en hyggelig hobby!

Er du interessert i å lage kort selv? Ta en titt på bloggen "Kort og Søm" for inspirasjon!

If you are looking for Husmanss: Tt Kort I Oslo you've came to the right web. We have 8 Pics about Husmanss: Tt Kort I Oslo like TT-kort - Trøndelag fylkeskommune, Trygg transport med nytt TT-kort - Bergen Taxi and also Å! 40+ Grunner til Søknad Tt Kort? Kven kan søkje om å bli godkjent som. Here you go:

Husmanss: Tt Kort I Oslo

Husmanss: Tt Kort I Oslo husmannsplassen.blogspot.com

husmanss antallet skadede syklister prosent okte alvorlige

Husmanss: Tt Kort Fra Nav

Husmanss: Tt Kort Fra Nav husmannsplassen.blogspot.com

kort snasa kommune husmanss

Kort Og Søm: Vi Ligger Litt Etter Skjema...*smiler*....

Kort og søm: Vi ligger litt etter skjema...*smiler*.... fredrikkea.blogspot.com

Å! 40+ Grunner Til Søknad Tt Kort? Kven Kan Søkje Om å Bli Godkjent Som

Å! 40+ Grunner til Søknad Tt Kort? Kven kan søkje om å bli godkjent som totten24365.blogspot.com

TT-KORT - Løvemammaene

TT-KORT - Løvemammaene lovemammaene.no

Trygg Transport Med Nytt TT-kort - Bergen Taxi

Trygg transport med nytt TT-kort - Bergen Taxi www.bergentaxi.no

trygg nytt

Reidar_tt_kort | Reidar Borgersen

reidar_tt_kort | Reidar Borgersen www.reidarborgersen.com

reidar kort

TT-kort - Trøndelag Fylkeskommune

TT-kort - Trøndelag fylkeskommune edialog-skjema.trondelagfylke.no

Husmanss antallet skadede syklister prosent okte alvorlige. Å! 40+ grunner til søknad tt kort? kven kan søkje om å bli godkjent som. Trygg transport med nytt tt-kort


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar