porto brev til japan Frimerker porto brev frimerke sende konvolutt posten norge personlig personlige

På dagens meny har vi to flotte brev som vi tror kan fascinere deg! Brev har vært et viktig kommunikasjonsmiddel i lang tid og disse to brevene gir oss et lite glimt av historien. Først ute, har vi et brev fra Porto Brev Inrikes. Dette brevet er sendt fra Sverige og er et flott eksempel på hvordan portoen ble betalt på brev i Sverige på tidlig 1900-tallet. Vi kan se en vakker frimerke på forsiden av brevet, som viser en rød kors og et emblem av tre kroner. Frimerket har en verdi på 5 øre, som var den nødvendige portoen for et innenlandsbrev på den tiden. Vi kan også se den vakre håndskriften på brevet og registreringen av stedsnavn gjennom stempler på baksiden. Tross alt teknologisk fremskritt vi har hatt, har brev vært et viktig kommunikasjonsmiddel i lang tid, og det er fascinerende å se de små detaljene som skilte dem fra hverandre. Nest opp, har vi et flott bryllupsfrimerke fra Danmark. Dette frimerket var ment å brukes som porto på brev, spesielt på bryllupsinvitasjoner. Frimerket viser en vakker rød rose og bunader som representerer Danmarks kulturarv. Brevet viser også den interessante historien om hvordan portoen ble betalt på brev i Danmark og hvordan postvesenet på den tiden registrerte betalingen. Dette frimerket er samlervennlig og anses som et viktig stykke dansk posthistorie. Vi håper du har likt å se disse to flotte brevene og at de har gjort dagen din litt mer fascinerende. Brev kan være så mye mer enn en enkel melding eller en faktura, de er viktige dokumenter som gir oss et glimt inn i historien og samfunnets utvikling gjennom tidene.

If you are searching about Frimerker og porto you've came to the right web. We have 8 Pictures about Frimerker og porto like Frimerker og porto, Last ride in Porto – Japan 3k and also Last ride in Porto – Japan 3k. Here you go:

Frimerker Og Porto

Frimerker og porto www.posten.no

frimerker brev posten frimerke sende sendinger

50 øre Rød Bryllupsmærke Som Porto At Betale På Brev Fra Nykøbing

50 øre rød bryllupsmærke som porto at betale på brev fra Nykøbing www.stamps.dk

Last Ride In Porto – Japan 3k

Last ride in Porto – Japan 3k japan3k.com

porto ride last japan

Frimerker Og Porto

Frimerker og porto www.posten.no

frimerker porto brev frimerke sende konvolutt posten norge personlig personlige

Læs Alt Du Du Skal Vide Om Porto Brev Og Alle De Andre Ting

Læs alt du du skal vide om porto brev og alle de andre ting smsporto.dk

Brev Till Norge Porto / 41 Gamle Brev Sendt Til Norge 1827 Til 1840

Brev Till Norge Porto / 41 Gamle Brev Sendt Til Norge 1827 Til 1840 oneljcdca.blogspot.com

Porto Brev Inrikes

Porto Brev Inrikes aryamustaimah.blogspot.com

brev inrikes postnord krona nyheter fran hojer

Porto Brev Inrikes

Porto Brev Inrikes aryamustaimah.blogspot.com

brev inrikes fran postens

50 øre rød bryllupsmærke som porto at betale på brev fra nykøbing. Brev till norge porto / 41 gamle brev sendt til norge 1827 til 1840. Frimerker brev posten frimerke sende sendinger


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar