skjema blodgiver Visitationsretningslinjer for akutmodtagelsen, thisted

Som fedre ønsker vi å spille en mer aktiv rolle i svangerskapsomsorgen og på helsestasjoner. Vi vil gjerne bli inkludert i prosessen med å ta beslutninger rundt vår partners graviditet og barnets helse, og vi ønsker å delta i oppfølgingen av vår nyfødte baby.

Fedres ønsker og behov

Forskningsbilde

En nylig undersøkelse utført av forskere ved Oslo Met og Universitetet i Stavanger, viser at fedres ønsker og behov ikke blir ivaretatt i tilstrekkelig grad under svangerskapsomsorgen og etter fødselen. Studien viser også at fedre ofte blir ignorert eller utelatt fra viktige beslutninger som påvirker deres rolle som foreldre.

Vi ønsker å være en del av prosessen fra starten av, og ønsker å engasjere oss i diskusjoner rundt fødselsplanlegging, amming og immunisering. Vi ønsker også å være tilstede under helsestasjonens kontroller for vår nyfødte, og bli informert om deres vekst og utvikling.

Hvordan kan helsestasjonene tilpasse seg?

Beslutningsbilde

For å imøtekomme våre behov og ønsker, må helsestasjonene ta hensyn til vår tilstedeværelse og inkludere oss i diskusjoner og beslutninger som påvirker vår families helse og trivsel.

Dette kan gjøres ved å tilby oss informasjon og veiledning om vår partners graviditet og fødsel, samt gi oss tid og mulighet til å delta i beslutningsprosesser. Vi ønsker også å ha muligheten til å være tilstede under helsestasjonens besøk med vår nyfødte, og bli inkludert i diskusjoner rundt vaksinasjoner og andre medisinske beslutninger.

Konklusjon

Som fedre ønsker vi å spille en aktiv og engasjert rolle i svangerskapsomsorgen og etter fødselen. Vi tror at ved å inkludere oss i prosessen, vil dette ha en positiv innvirkning på vår families helse og trivsel. Vi håper at helsestasjonene vil imøtekomme våre ønsker og behov, og se verdien av å ha engasjerte fedre i omsorgen for deres barn.

If you are searching about Beslutning om medicinsk behandling ved leddegigt - Aarhus you've came to the right place. We have 6 Pics about Beslutning om medicinsk behandling ved leddegigt - Aarhus like Forside GiBlod - Røde Kors, Renhold – håndbok | Yrkeslitteratur and also Stort behov for blodgivere – NRK Østfold – Lokale nyheter, TV og radio. Here you go:

Beslutning Om Medicinsk Behandling Ved Leddegigt - Aarhus

Beslutning om medicinsk behandling ved leddegigt - Aarhus www.auh.dk

behandling beslutning medicinsk skemaet vist nedenfor ses auh

Forside GiBlod - Røde Kors

Forside GiBlod - Røde Kors www.rodekors.no

Fedre ønsker En Mer Aktiv Rolle I Svangerskapsomsorgen Og På Helsestasjonen

Fedre ønsker en mer aktiv rolle i svangerskapsomsorgen og på helsestasjonen sykepleien.no

Visitationsretningslinjer For Akutmodtagelsen, Thisted

Visitationsretningslinjer for Akutmodtagelsen, Thisted pri.rn.dk

Renhold – Håndbok | Yrkeslitteratur

Renhold – håndbok | Yrkeslitteratur yrkeslitteratur.no

Stort Behov For Blodgivere – NRK Østfold – Lokale Nyheter, TV Og Radio

Stort behov for blodgivere – NRK Østfold – Lokale nyheter, TV og radio www.nrk.no

Stort behov for blodgivere – nrk østfold – lokale nyheter, tv og radio. Fedre ønsker en mer aktiv rolle i svangerskapsomsorgen og på helsestasjonen. Forside giblod


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar