skjema koronavaksine Anbefaler koronavaksine

Er du en av de som har tatt influensavaksinen i apoteket allerede? Vel, du er langt fra alene. Hele 23.000 nordmenn har allerede tatt steget og sikret seg beskyttelse mot influensa i vinter.

Hvorfor ta influensavaksinen?

Influensavaksine

Men hvorfor er det egentlig så viktig å ta influensavaksinen? Jo, for det første er det en enkel og effektiv måte å beskytte seg selv og menneskene rundt deg på. Hvis du har hatt influensa før, vet du sikkert hvor utrolig slitsomt det er å være syk, og hvor mye tid og energi det tar å komme seg tilbake til normalen igjen. Ved å ta influensavaksinen bidrar du til å redusere sjansen for å bli syk, og begrenser dermed smittefaren for deg selv og de rundt deg.

I tillegg er det også viktig å ta influensavaksinen fordi influensa kan føre til alvorlige komplikasjoner. Spesielt eldre mennesker, små barn, og personer med nedsatt immunforsvar kan bli hardt rammet av sykdommen. Ved å ta influensavaksinen beskytter du også disse sårbare gruppene.

Slik reagerte de på vaksinen mot koronavirus

Koronavaksine

Og det er ikke bare influensavaksinen som er viktig å ta for å beskytte seg selv og de rundt seg. Koronavaksinen har siden den ble lansert blitt gitt til millioner av mennesker verden over. I Vestfold har også mange allerede fått sin første dose av vaksinen.

Men hvordan oppleves egentlig å få en vaksine mot koronavirus? Mange kan være bekymret for hva som vil skje, eller om de vil oppleve noen bivirkninger. I en fersk reportasje fra Tønsbergs Blad kan du få et innblikk i hvordan personer reagerte på å få sin dose av koronavaksinen. Og ikke overraskende var stemningene blandede. Noen følte seg glade og lettet etter å ha fått vaksinen, mens andre opplevde litt ubehag og uvelhet. Men til tross for dette understreket de aller fleste vaksinerte hvor viktig det er å ta vaksinen for å beskytte både seg selv og samfunnet rundt seg.

Så hva venter du på? Gå til ditt lokale apotek eller vaksinasjonssenter og beskytt deg selv og de rundt deg ved å ta enten influensavaksinen eller koronavaksinen - eller begge!

If you are looking for Koronavaksine, Namsos | Janna Karin (70) har ikke møtt datter og you've came to the right place. We have 8 Pics about Koronavaksine, Namsos | Janna Karin (70) har ikke møtt datter og like Anbefaler koronavaksine - Norges Parkinsonforbund, Koronavaksine og porfyrisykdom - Helse Bergen and also Korona, Vaksine | Nittedals 16- og 17-åringer får koronavaksine torsdag. Read more:

Koronavaksine, Namsos | Janna Karin (70) Har Ikke Møtt Datter Og

Koronavaksine, Namsos | Janna Karin (70) har ikke møtt datter og www.namdalsavisa.no

Helse, Influensa | 23.000 Har Tatt Influensavaksine I Apotek

Helse, Influensa | 23.000 har tatt influensavaksine i apotek www.laagendalsposten.no

vaksine hpv pojkar vaccin mot norge sprøyte helsestasjon skolen adgang kvinner unge ikke vaksinering humant junge heiko autisme ble nesna

Koronavaksine Og Porfyrisykdom - Helse Bergen

Koronavaksine og porfyrisykdom - Helse Bergen helse-bergen.no

koronavaksine helse underliggende vurderes ikke

Korona, Koronavaksine | Klarer Ikke å Komme I Kontakt Med Alle Innbyggere

Korona, Koronavaksine | Klarer ikke å komme i kontakt med alle innbyggere www.avisa-valdres.no

Anbefaler Koronavaksine - Norges Parkinsonforbund

Anbefaler koronavaksine - Norges Parkinsonforbund parkinson.no

anbefaler koronavaksine norges parkinsonforbund

Korona, Vaksine | Nittedals 16- Og 17-åringer Får Koronavaksine Torsdag

Korona, Vaksine | Nittedals 16- og 17-åringer får koronavaksine torsdag www.varingen.no

Tienduizenden Mensen Hebben Langdurige Klachten Na Corona | RTL Nieuws

Tienduizenden mensen hebben langdurige klachten na corona | RTL Nieuws www.rtlnieuws.nl

Koronavaksine, Vestfold | Slik Reagerte De På Vaksinen: – Jeg Fikk

Koronavaksine, Vestfold | Slik reagerte de på vaksinen: – Jeg fikk www.tb.no

Anbefaler koronavaksine. Tienduizenden mensen hebben langdurige klachten na corona. Koronavaksine helse underliggende vurderes ikke


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar