porto brev 60 gram Anders and hæfter

Hallokjeks, nå har jeg noe veldig spesielt å vise dere! Så, det viser seg at det finnes en hel verden der ute av folk som selger rare ting på nettet. Jeg har funnet to annonser som jeg tror kan gi dere latterkramper, eller ihvertfall et godt opphold fra stress og mas. Så, la oss hoppe rett inn i det!

Anders og Hæfter

Anders og Hæfter

Hva tenker dere når dere ser denne bildet? Hva med når dere leser tittelen? Jeg har ingen anelse om hvem denne Anders og hans hæfter er, men jeg kan ikke unngå å le av hvor absurd denne annonsen er. Hvorfor skulle noen legge ut et bilde av et par skumle marsboere med en beskrivelse som sier "ANDERS AND HÆFTER - 2001" på nettet? Hva i all verden betyr det? Det er som om noen prøver å si noe til oss, men vi kan ikke finne ut hva det er. Betyr ordene i beskrivelsen noe? Hva med noe som "... Køb og Salg af Nyt og Brugt"? Er det en slags beskjed til noen andre enn oss? Jeg har så mange spørsmål, men ingen svar. Virkelig en rar opplevelse, men hey, takk for latteren!

Danmark - 50x 11,- kr brevporto pos..

Brev

Haha, noen ganger kan man ikke annet enn å bare le. Se på denne annonsen for eksempel! 50 poser med 11,-kr brevporto?! Hva skal man egentlig bruke det til? Hvorfor ville noen ha så mye brevporto? Og hvorfor i all verden ville noen selge det? Kanskje det hadde hatt en praktisk bruk hvis det stod "50x 1,- kr brevporto", men slik det er nå, føles det som å kjøpe 50 chipsposer med 11 kr-skrapelodd på innsiden. Jeg kan ikke la være å tenke på hva som ville skjedd hvis noen prøvde å bruke en av disse i posten. Ville postkontoret latt det gå igjennom, eller ville de ha kastet bort tiden deres med å forklare at man ikke kan betale med en pose brevporto-enkeltpersoner? Uansett, så er det alltid fint å se at noen utnytter kreativiteten sin på denne måten.

Så der har dere det - to av de mest underlige annonsene jeg noensinne har sett! Hvem visste at det var så mye spenning å finne på nettet? Håper dere fikk like mye glede ut av disse som jeg gjorde.

If you are searching about ANDERS AND HÆFTER - 2001, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt you've came to the right page. We have 8 Pics about ANDERS AND HÆFTER - 2001, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt like ANDERS AND - WALT DISNEYs JUMBOBOG - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt, DANMARK - 50x 11,- kr brevporto pos.. (439929921) ᐈ primexchange på Tradera and also HVOR ER ERIKA ?, HENNING HJULER, - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt. Here you go:

ANDERS AND HÆFTER - 2001, – Dba.dk – Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

ANDERS AND HÆFTER - 2001, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

HVOR ER ERIKA ?, HENNING HJULER, - Dba.dk - Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

HVOR ER ERIKA ?, HENNING HJULER, - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

Sparebøsse, JUNGLEDYRET HUGO – Dba.dk – Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

Sparebøsse, JUNGLEDYRET HUGO – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

DANMARK - 50x 11,- Kr Brevporto Pos.. (439929921) ᐈ Primexchange På Tradera

DANMARK - 50x 11,- kr brevporto pos.. (439929921) ᐈ primexchange på Tradera www.tradera.com

Brevporto 96 X 9 Kr (med 2 Märken), Postfriska .. (367308170) ᐈ Köp På

Brevporto 96 x 9 kr (med 2 märken), Postfriska .. (367308170) ᐈ Köp på www.tradera.com

ANDERS AND - WALT DISNEYs JUMBOBOG - Dba.dk - Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

ANDERS AND - WALT DISNEYs JUMBOBOG - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

HÆFTE: SVIKMØLLEN - 1971, Hæfte - Dba.dk - Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

HÆFTE: SVIKMØLLEN - 1971, Hæfte - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

ANDERS AND HÆFTER - 2002, - Dba.dk - Køb Og Salg Af Nyt Og Brugt

ANDERS AND HÆFTER - 2002, - dba.dk - Køb og Salg af Nyt og Brugt www.dba.dk

Sparebøsse, jungledyret hugo – dba.dk – køb og salg af nyt og brugt. Hvor er erika ?, henning hjuler,. Brevporto 96 x 9 kr (med 2 märken), postfriska .. (367308170) ᐈ köp på


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar