a 1 skjema nav Skjema for fullmakt / power of attorney

På vår søken etter de morsomste skjemaene der ute, har vi funnet noen virkelige juveler. Vi snakker ikke om kjedelige gamle skjemaer som ber om personalia og annen viktig informasjon. Nei, vi har funnet skjemaer som vil få deg til å le høyt og lure på om noen faktisk har fylt dem ut seriøst. Først opp har vi "Nav forside skjema". Dette skjemaet ser ut som om det ble designet av en kunststudent på LSD. Bildet på forsiden er en underlig blanding av post-it lapper, klistremerker og en utklippsbok. Og hvis du skulle begynne å fylle ut skjemaet, vil du sannsynligvis legge merke til at det er like forvirrende som forsiden. Men hei, du kan jo alltids ramme det inn og henge det på veggen som et moderne kunstverk. Neste opp er "Skjema for fullmakt / Power of attorney". Du skulle tro at noe så viktig som en fullmakt ville være seriøst og formelt. Men dette skjemaet ser ut som om det ble designet av noen på LSD også, bare at denne gangen hadde de også en forkjærlighet for fargerike klovner. Forsiden viser en klovn som poserer med en pinne og en ballong, og hvis du skulle åpne skjemaet, vil du finne mer bilder av klovner med ballonger. Vi håper virkelig at ingen tar dette skjemaet seriøst når de fyller det ut. Vi kunne ikke la være å dele disse skjemaene med dere, selv om vi ikke helt vet hva hensikten med dem er. Men det er jo alltid fint å ha noe å smile av i hverdagen. Bare ikke prøv å fylle dem ut når du er påvirket av noe. Nav forside skjema

Nav forside skjema

Dette skjemaet er et kunstverk i seg selv, med en forsiden som ser ut som en kollasj av post-it lapper, klistremerker og utklipp fra magasiner. Det er like forvirrende å fylle ut som det ser ut, men det kan jo alltids rammes inn og henges på veggen som et moderne kunstverk.

Skjema for fullmakt / Power of attorney

Skjema for fullmakt / Power of attorney

Hvis du noen gang har lurt på hvordan en fullmakt kan se ut som den er designet av noen på LSD, så har du svaret nå. Forsiden viser en klovn som poserer med en pinne og en ballong, og når du åpner skjemaet, vil du finne flere bilder av klovner med ballonger. Vi håper virkelig at ingen tar dette skjemaet seriøst når de fyller det ut!

If you are looking for NAV - Fonnfjell Reklamebyrå AS you've visit to the right page. We have 6 Images about NAV - Fonnfjell Reklamebyrå AS like NAV - Fonnfjell Reklamebyrå AS, Nav Skjema Utsettelse Foreldrepenger and also Nav Skjema 95-00.05 - Service Senter. Here you go:

NAV - Fonnfjell Reklamebyrå AS

NAV - Fonnfjell Reklamebyrå AS www.fonnfjellreklame.no

Nav Skjema Utsettelse Foreldrepenger

Nav Skjema Utsettelse Foreldrepenger piiikie.blogspot.com

aret rett feriepenger

Facebook

Facebook www.facebook.com

Skjema For Fullmakt / Power Of Attorney

Skjema for fullmakt / Power of attorney studylib.net

skjema attorney power

Nav Skjema 95-00.05 - Service Senter

Nav Skjema 95-00.05 - Service Senter service-senter.blogspot.com

Nav Forside Skjema

Nav forside skjema kjorebokregler.blogspot.com

skjema nav legger arbei midlertidig skjemaet

Skjema for fullmakt / power of attorney. Nav skjema utsettelse foreldrepenger. Skjema nav legger arbei midlertidig skjemaet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar