skjema e 106 helfo Helfo nøkkeltall

Skjema E 106 Helfo - Skjema: Få dekket dine helsetjenester i EU-land

Hvis du bor i Norge, men trenger medisinsk behandling eller annen type helsetjenester i et annet EU-land, trenger du Skjema E 106 Helfo. Dette skjemaet gir deg rett til å få dekket nødvendige helsetjenester i landet du besøker.

Dine rettigheter

Dine rettigheter som EU-borger gjelder ikke bare i hjemlandet ditt, men også i andre EU-land. Dette betyr at du har rett til å få den samme behandlingen som en lokal borger ville fått. Du kan få dekket nødvendige helsetjenester som legebesøk, sykehusinnleggelse, laboratorietester, og medisiner.

Hvordan fylle ut Skjema E 106 Helfo

Før du reiser til et annet EU-land for å få helsetjenester, må du fylle ut Skjema E 106 Helfo. Du kan laste ned skjemaet fra Helsenorge.no og fylle det ut elektronisk eller skrive det ut og fylle det ut for hand. Når du har fylt ut skjemaet, må du sende det til Helfo for godkjenning.

Skjema E 106 Helfo

Det er viktig å merke seg at du må ha rett til å få dekket helsetjenester i Norge for å få dekket helsetjenester i et annet EU-land. Dette betyr at du må være norsk statsborger, eller ha bodd og jobbet i Norge i minst ett år. Hvis du ikke har rett til å få dekket helsetjenester i Norge, har du heller ikke rett til å få dekket helsetjenester i et annet EU-land.

Hvilke land kan du få dekket helsetjenester i?

Du kan få dekket helsetjenester i alle EU-land, samt Sveits, Island, Liechtenstein og Norge.

Hva koster det?

Hvis du har rett til å få dekket helsetjenester i Norge, vil du vanligvis ikke måtte betale noe for helsetjenester i et annet EU-land. Hvis du må betale noe for helsetjenester, vil du få refundert kostnadene i etterkant av Helfo.

Skjema E 106 Helfo

Husk å ta med skjemaet når du reiser

Når du reiser til et annet EU-land for å få helsetjenester, må du alltid ta med Skjema E 106 Helfo. Dette skjemaet beviser at du har rett til å få dekket helsetjenestene du trenger.

Skjema E 106 Helfo gir deg rett til å få dekket nødvendige helsetjenester i andre EU-land. Hvis du skal reise til et annet EU-land for å få helsetjenester, bør du fylle ut skjemaet og sende det til Helfo for godkjenning. Når du har fått godkjenning, kan du reise til landet og få nødvendig behandling uten å måtte betale for dette selv. Pass på å alltid ta med skjemaet når du reiser til et annet EU-land for å få helsetjenester.

If you are searching about Digitale skjema for privatpersoner - Helfo - for helseaktører you've visit to the right web. We have 6 Pictures about Digitale skjema for privatpersoner - Helfo - for helseaktører like Helfo s1, Skjema E 106 Helfo - Skjema and also Skjema E 106 Helfo - Skjema. Read more:

Digitale Skjema For Privatpersoner - Helfo - For Helseaktører

Digitale skjema for privatpersoner - Helfo - for helseaktører www.helfo.no

Skjema E 106 Helfo - Skjema

Skjema E 106 Helfo - Skjema skjema-1.blogspot.com

Helfo S1 Skjema

Helfo s1 skjema kjorebokregler.blogspot.com

helfo skjema

Helfo I 2019 - Helfo - For Helseaktører

Helfo i 2019 - Helfo - for helseaktører www.helfo.no

helfo nøkkeltall

Helfo S1

Helfo s1 kjorebokregler.blogspot.com

Skjema E 106 Helfo - Skjema

Skjema E 106 Helfo - Skjema skjema-1.blogspot.com

Helfo i 2019. Helfo s1 skjema. Helfo nøkkeltall


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar