skjema blodgiver Ssurvivor: fullmakt generell mal

Blodgivning er en viktig del av norsk helsevesen, og det finnes flere organisasjoner og sykehus som er engasjert i å samle inn blod fra frivillige givere. Som blodgiver kan du redde liv og bidra til at sykehusene alltid har nok blod tilgjengelig til å redde liv i nødsituasjoner.

Skjema for blodgivere - Helsedirektoratet

Skjema for blodgivere

Helsedirektoratet har utarbeidet et skjema som blodgivere må fylle ut før de kan gi blod. Dette skjemaet inneholder informasjon om helsen din, blant annet om du har hatt influensa eller andre sykdommer i løpet av de siste ukene. Det er viktig å være ærlig når du fyller ut skjemaet, da dette kan ha betydning for om du kan gi blod.

Skjemaet gir også informasjon om hvilke kriterier som må oppfylles for å kunne gi blod. For eksempel er det visse sykdommer eller medisiner som kan føre til at du ikke kan gi blod. Helsedirektoratets skjema sikrer at blodet som samles inn er trygt for mottakerne.

Blodgiver - St. Olavs hospital

Blodgiver på St. Olavs hospital

St. Olavs hospital er en av mange organisasjoner som samler inn blod fra frivillige givere. Som blodgiver på St. Olavs hospital vil du bli godt ivaretatt av erfarne helsepersonell, og du vil få grundig informasjon om hva du kan forvente deg før, under og etter blodgivningen.

Blodgivning tar vanligvis ikke mer enn ca. 30 minutter, og du vil få servert noe å drikke og en liten matbit etter at du har gitt blod. Det er viktig å drikke mye væske i løpet av dagen etter at du har gitt blod, og du bør unngå fysisk aktivitet i noen timer etter blodgivningen.

Du kan gi blod så lenge du oppfyller visse kriterier for helse og livsstil. Blant annet må du være mellom 18 og 60 år, ha en vekt på minst 50 kg, være frisk og ha en sunn livsstil. Som blodgiver vil du bli invitert til å gi blod med jevne mellomrom, og du vil alltid bli informert om når du kan gi blod igjen.

Å gi blod er en viktig samfunnsinnsats, og det er en enkel måte å redde liv på. Ved å gi blod bidrar du til å sikre at sykehusene alltid har nok blod tilgjengelig til å hjelpe pasienter i nødsituasjoner. Ta kontakt med din lokale blodbank eller organisasjon for å finne ut mer om hvordan du kan bli blodgiver.

If you are looking for Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere you've visit to the right web. We have 6 Images about Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere like Blodgiver - St. Olavs hospital, Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere and also Ssurvivor: Fullmakt Generell Mal. Here you go:

Revmatikere Er Dårlig Egnet Som Blodgivere

Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere www.spondylitten.no

Åpner For At Homofile Kan Bli Blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin

Åpner for at homofile kan bli blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin www.dagensmedisin.no

Ssurvivor: Fullmakt Generell Mal

Ssurvivor: Fullmakt Generell Mal survivorsnetoworks.blogspot.com

skjema domstoler norges fullmakt generell ssurvivor

Skjema For Blodgivere - Helsedirektoratet

Skjema for blodgivere - Helsedirektoratet www.yumpu.com

Blodgiver - St. Olavs Hospital

Blodgiver - St. Olavs hospital stolav.no

står

Bli Blodgiver! - Sykehuset Telemark

Bli blodgiver! - Sykehuset Telemark www.sthf.no

står

Bli blodgiver!. Åpner for at homofile kan bli blodgivere. Skjema for blodgivere


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar