news skjema Abcde sykepleie – lys for kjøkkenet

Vi er midt i en pandemi som påvirker oss alle, inkludert personer med utviklingshemning. Det er viktig å være oppmerksom på hva vi skal se etter og hvordan vi kan hjelpe.

Covid-19 og personer med utviklingshemning

Mange personer med utviklingshemning har svekket immunforsvar og dermed større risiko for alvorlig sykdom eller død hvis de blir smittet med Covid-19. I tillegg kan mange ha problemer med å forstå og følge smittevernrådene, og de kan ha vanskelig for å uttrykke sine symptomer eller behov for hjelp.

Bilde av person med utviklingshemning som holder hånden sin på en annen persons hofte

Derfor er det viktig at personer med utviklingshemning får ekstra oppfølging og beskyttelse i denne tiden. De bør ha tilgang på informasjon og opplæring om smittevernrådene på en måte som er tilpasset deres behov og forståelse. Det er også viktig å være ekstra oppmerksom på symptomer på Covid-19 hos personer med utviklingshemning og få dem testet og behandlet raskt hvis mistanken om smitte oppstår.

Toppscore i sju døgnområder

Vi vil også feire en positiv nyhet fra Sykehuset Østfold, som har oppnådd toppscore i sju forskjellige døgnområder. Dette viser at sykehuset har et høyt nivå på kvaliteten av tjenestene de leverer, og at pasientene får den beste mulige behandlingen.

Bilde av en lege som ser på en pasient som ligger på en seng på et sykehus

Dette er en god nyhet for oss alle, spesielt i disse tider hvor helsevesenet står overfor ekstra utfordringer. Det er viktig å ha tillit til at helsevesenet gjør sitt beste for å gi oss den behandlingen vi trenger.

La oss alle fortsette å være oppmerksomme på hvordan vi kan hjelpe personer med utviklingshemning og støtte helsevesenet i deres arbeid.

If you are looking for News 2 Skjema - Skjema you've visit to the right place. We have 6 Pictures about News 2 Skjema - Skjema like NEWS – National Early Warning Score – Store medisinske leksikon, Erfaringer med mobile intensivsykepleiere (MIS) and also Erfaringer med mobile intensivsykepleiere (MIS). Read more:

News 2 Skjema - Skjema

News 2 Skjema - Skjema skjema-1.blogspot.com

Erfaringer Med Mobile Intensivsykepleiere (MIS)

Erfaringer med mobile intensivsykepleiere (MIS) sykepleien.no

tabell erfaringer sykepleien

Toppscore I Sju Døgnområder - Sykehuset Østfold

Toppscore i sju døgnområder - Sykehuset Østfold sykehuset-ostfold.no

NEWS – National Early Warning Score – Store Medisinske Leksikon

NEWS – National Early Warning Score – Store medisinske leksikon sml.snl.no

Abcde Sykepleie – Lys For Kjøkkenet

Abcde sykepleie – Lys for kjøkkenet serapool-center.ru

Covid-19 Og Personer Med Utviklingshemning – Hva Skal Vi Observere Og

Covid-19 og personer med utviklingshemning – hva skal vi observere og www.aldringoghelse.no

Toppscore i sju døgnområder. Covid-19 og personer med utviklingshemning – hva skal vi observere og. Tabell erfaringer sykepleien


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar