fremtidsfullmakt stadfesting Fullmakt selv vil være dine hvor bestemmer omfattende når

En fremtidsfullmakt kan være en viktig beslutning som kan gjøre livet ditt og dine kjære enklere i tilfelle en uventet hendelse eller sykdom. Det er en avtale som gjør at du kan utpeke en person til å ta viktige beslutninger på dine vegne, hvis du ikke lenger kan gjøre det selv. Eksempler på slike beslutninger kan være forvaltning av formuen din, omsorg for deg og hvordan helsevesenet skal ta vare på deg. Fremtidsfullmakt kan være en fornuftig beslutning for alle voksne, men spesielt hvis du har en kronisk sykdom eller skade, eller hvis du har en risikabel livsstil. Det kan også være nyttig hvis du reiser mye. Fremtidsfullmakt gir deg trygghet i tilfelle du havner i en situasjon der du ikke kan ta avgjørelser selv. Slik fungerer det: Du velger en person du stoler på som vil kunne ta viktige avgjørelser på vegne av deg, for eksempel en ektefelle, et barn eller en annen pålitelig person. Du utpeker også en eller flere stedfortredere, hvis den første personen du utpekt ikke kan ta avgjørelsene på grunn av sykdom eller annen årsak. Her er et eksempel på en fremtidsfullmakt:

Beslutninger om helsevesenet:

Fremtidsfullmakt

Du bestemmer hvilke typer medisinsk behandling du vil motta, og om livsforlengende behandlinger skal brukes eller ikke.

Beslutninger om økonomi:

Eksempel Pa Fremtidsfullmakt

Du bestemmer hvem som skal forvalte pengene dine og betale regningene dine hvis du ikke kan gjøre det selv. Det kan også inkludere beslutninger om investeringer og eiendommer.

Det er viktig å tenke gjennom hvem du vil utpeke som stedfortreder(e) og vurdere om vedkommende er en egnet person til å ta slike avgjørelser på dine vegne. Det er også viktig å diskutere dine ønsker og synspunkter med stedfortrederen(e) og eventuelle andre familiemedlemmer eller juridiske rådgivere. Å ha en fremtidsfullmakt kan gi deg en følelse av trygghet, da du vet at noen som du stoler på, vil kunne ta viktige beslutninger på dine vegne i tilfelle du ikke kan gjøre det selv. Det kan også beskytte deg mot at andre prøver å ta viktige beslutninger på dine vegne, uten din tillatelse. Derfor er det en god ide å vurdere en fremtidsfullmakt og eventuelt ta kontakt med en juridisk rådgiver som kan hjelpe deg med å få opprettet det nødvendige dokumentet.

If you are looking for Fremtidsfullmakt | Statsforvalteren i Nordland you've came to the right page. We have 6 Pics about Fremtidsfullmakt | Statsforvalteren i Nordland like Fremtidsfullmakt, FREMTIDSFULLMAKT - Advokatfirmaet Tønset AS and also Eksempel Pa Fremtidsfullmakt. Here you go:

Fremtidsfullmakt | Statsforvalteren I Nordland

Fremtidsfullmakt | Statsforvalteren i Nordland www.statsforvalteren.no

statsforvalteren nordland

FREMTIDSFULLMAKT - Advokatfirmaet Tønset AS

FREMTIDSFULLMAKT - Advokatfirmaet Tønset AS tonset.no

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt egenfremtid.no

dersom skje verdier selv kontroll hva dement

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt kjorebokregler.blogspot.com

fullmakt selv vil være dine hvor bestemmer omfattende når

Eksempel Pa Fremtidsfullmakt

Eksempel Pa Fremtidsfullmakt www.scribd.com

eksempel

Fremtidsfullmakt | PDF

Fremtidsfullmakt | PDF www.scribd.com

Dersom skje verdier selv kontroll hva dement. Fullmakt selv vil være dine hvor bestemmer omfattende når. Eksempel pa fremtidsfullmakt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar