7 pol kontakt skjema Koblingsskjema 7 og 13 polet tilhengerkontakt

En tilhengerkontakt er en nødvendighet for å koble tilhengeren til bilen på en sikker måte. Det finnes to typer tilhengerkontakter, den vanligste er 7 polet og den andre er 13 polet. En 7-polet tilhengerkontakt har syv kabler og en 13-polet tilhengerkontakt har, som navnet indikerer, tretten kabler. Det er viktig å vite hvordan man kobler tilhengerkontakten til bilen riktig, derfor er det lurt å bruke et koblingsskjema. Dette vil hjelpe deg å koble riktig kabel til riktig kontakt. Over søket på nettet fant vi to brukbare koblingsskjemaer som vi ønsker å dele med deg. Det første koblingsskjemaet, som du kan se bilde av under, er for både 7-polet og 13-polet tilhengerkontaker. Det er viktig å påpeke at fargene på kablene kan variere, derfor er det viktig å åpne opp kontakten for å se hvor riktig kobling skal gjøres.

Koblingsskjema 7 og 13 polet tilhengerkontakt

Koblingsskjema 7 og 13 polet tilhengerkontakt

Bildet viser koblingsskjema for både 7-polet og 13-polet tilhengerkontakt. Fargene på kablene kan variere, og det er derfor viktig å åpne opp kontakten for å se hvor riktig kobling skal gjøres.

Det andre bildet vi fant, viser en overgang fra 7-polet til 13-polet for bil med 7-polet kontakt og 13-polet tilhengerkontakt. Denne overgangen gjør det mulig å koble til en tilhenger som bruker en 13-polet kontakt i en bil som har en 7-polet kontakt. Dette er en veldig praktisk løsning hvis man har to biler der en har 7-polet kontakt og den andre har 13-polet kontakt.

Overgang tilhengerkontakt 7-13 pol For bil m. 7pol kontakt og 13pol

Overgang tilhengerkontakt 7-13 pol For bil m. 7pol kontakt og 13pol

Bildet viser en overgang fra 7-polet til 13-polet for bil med 7-polet kontakt og 13-polet tilhengerkontakt. Dette er en praktisk løsning hvis man har to biler der en har 7-polet kontakt og den andre har 13-polet kontakt.

Nå som du har fått tilgang til disse to nyttige bildene, vil du være i stand til å koble tilhengerkontakten til bilen på en sikker måte. Vi håper denne informasjonen har vært til nytte, og ønsker deg en trygg og sikker kjøring med tilhengeren.

If you are looking for Übersetzung Ineffizient Werden 13 polige steckdose belegung wohnwagen you've came to the right web. We have 6 Pics about Übersetzung Ineffizient Werden 13 polige steckdose belegung wohnwagen like Overgang tilhengerkontakt 7-13 pol For bil m. 7pol kontakt og 13pol, Koblingsskjema 7 og 13 polet tilhengerkontakt and also Elektrisk - koblingsskjema til 7 pol og 13 pol støpsel – Hjul1.no. Here it is:

Übersetzung Ineffizient Werden 13 Polige Steckdose Belegung Wohnwagen

Übersetzung Ineffizient Werden 13 polige steckdose belegung wohnwagen www.victoriana.com

Koblingsskjema 7 Og 13 Polet Tilhengerkontakt

Koblingsskjema 7 og 13 polet tilhengerkontakt hoyland.no

نحلة حرفيا قطعة بطيء عجلوا الرفض 7 Pins Hengerkontakt - Bashabros.com

نحلة حرفيا قطعة بطيء عجلوا الرفض 7 pins hengerkontakt - bashabros.com www.bashabros.com

7 Pol Kontakt Skjema - Skjema

7 Pol Kontakt Skjema - Skjema skjema-1.blogspot.com

Overgang Tilhengerkontakt 7-13 Pol For Bil M. 7pol Kontakt Og 13pol

Overgang tilhengerkontakt 7-13 pol For bil m. 7pol kontakt og 13pol toppfritid.no

Elektrisk - Koblingsskjema Til 7 Pol Og 13 Pol Støpsel – Hjul1.no

Elektrisk - koblingsskjema til 7 pol og 13 pol støpsel – Hjul1.no hjul1.no

7 pol kontakt skjema. Übersetzung ineffizient werden 13 polige steckdose belegung wohnwagen. نحلة حرفيا قطعة بطيء عجلوا الرفض 7 pins hengerkontakt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar