porto brev danmark til england Brev till norge porto / 41 gamle brev sendt til norge 1827 til 1840

Vi er midt i juletid og det betyr at det er tid for å poste julekort til våre nærmeste i Norge. Men hvordan vet du hvor mye porto du trenger? Ikke bekymre deg, vi har svaret for deg. Frimerker og porto er viktig for å sende brev og postkort over hele verden og Posten gjør det enkelt for oss ved å tilby forskjellige portoomsetninger. Disse julefrimerkene vi nylig oppdaget er virkelig vakre og vil gi mottakeren av kortet en herlig julefølelse. Det er ingen tvil om at Norge har en lang historie med posttjenester. Dette bildet av gamle brev sendt til Norge mellom 1827 og 1840 er et fantastisk eksempel på det. Tenk på alle historiene og minnene som disse brevene har blitt brukt til å dele. Det gir oss virkelig et snev av nostalgi. Men tilbake til dagens postgang. Hvis du vil sende et brev eller julekort til Norge, er det noen ting du må vite om porto. For et vanlig brev som er mindre enn 2 cm tykt og veier mindre enn 50 gram er det nødvendig med 18 kroner i frimerker hvis du vil sende deg fra Norge til Norge. Men hvis du vil sende et brev til Norge fra utlandet, er det forskjellige priser avhengig av hvilket land du sender fra. Så sørg for å sjekke dette før du sender kortet ditt. Posten har også mange andre alternativer for å sende post som for eksempel expresslevering eller a-post. Dette kan være en god idé hvis du vil være sikker på at ditt julekort eller brev ankommer mottakeren din i tide. Uansett hva du velger å gjøre, er det viktig å huske at en personlig hilsen på et julekort kan gjøre hele forskjellen for mottakeren. Så bruk gjerne noen minutter på å skrive en hyggelig melding, det vil garantert gjøre noen glade. Så nå som du vet alt om frimerker og porto, hva venter du på? Ta deg tid til å skrive noen julekort og spre litt glede i høytiden!

If you are searching about Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre blå Våbentype single på smukt brev you've came to the right place. We have 8 Pics about Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre blå Våbentype single på smukt brev like Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre blå Våbentype single på smukt brev, Frimerker og porto and also Frimerker og porto. Read more:

Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre Blå Våbentype Single På Smukt Brev

Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre blå Våbentype single på smukt brev daveslegends.blogspot.com

Porto Nyhaven Denmark · Free Photo On Pixabay

Porto Nyhaven Denmark · Free photo on Pixabay pixabay.com

porto copenhagen denmark coffee pixabay spots hot pair language travel au boats houses

Brev Till Norge Porto / 41 Gamle Brev Sendt Til Norge 1827 Til 1840

Brev Till Norge Porto / 41 Gamle Brev Sendt Til Norge 1827 Til 1840 oneljcdca.blogspot.com

Frimerker Og Porto

Frimerker og porto www.posten.no

frimerker porto brev frimerke sende konvolutt posten norge personlig personlige

Læs Alt Du Du Skal Vide Om Porto Brev Og Alle De Andre Ting

Læs alt du du skal vide om porto brev og alle de andre ting smsporto.dk

Frimerker Og Porto

Frimerker og porto www.posten.no

frimerker brev posten frimerke sende sendinger

Porto Brev Postkort Sat I Porto Med 20 øre 1936 Danmark

Porto brev Postkort sat i porto med 20 øre 1936 Danmark fb-net.dk

Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre Blå Våbentype Single På Smukt Brev

Porto Brev Danmark 2020 / 20 øre blå Våbentype single på smukt brev daveslegends.blogspot.com

Porto copenhagen denmark coffee pixabay spots hot pair language travel au boats houses. Brev till norge porto / 41 gamle brev sendt til norge 1827 til 1840. Porto brev postkort sat i porto med 20 øre 1936 danmark


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar