skjema koronavaksine Korona, koronavaksine

Hei venner!

Samtykkeskjema for vaksinasjon av barn 12-15 år med underliggende sykdom

Bilde av samtykkeskjema for vaksinasjon av barn 12-15 år med underliggende sykdom

Jeg håper dere alle har det bra i disse tider. Som flere av dere kanskje allerede er klar over, har det blitt mye fokus på vaksinering mot COVID-19, spesielt nå som det nærmer seg skolestart. Jeg vil derfor informere dere om samtykkeskjema som nå er tilgjengelig for vaksinasjon av barn mellom 12-15 år med underliggende sykdom.

Samtykkeskjemaet må fylles ut av foreldre eller foresatte til barnet, og vil bli brukt til å gi tillatelse til vaksinasjon i denne spesielle gruppen. Det er viktig å huske på at hvert enkelt tilfelle vil bli vurdert individuelt, og at det vil bli lagt vekt på blant annet alder, alvorlighetsgrad av sykdom og risikofaktorer for å bli alvorlig syk av COVID-19.

Jeg oppfordrer dere alle til å sette dere godt inn i informasjonen før dere fyller ut samtykkeskjemaet. Det er viktig å gjøre en godt gjennomtenkt beslutning når det kommer til vaksinering av barn. Hvis dere har spørsmål eller bekymringer, er det alltid lurt å ta kontakt med helsepersonell for å få mer informasjon.

Koronavaksine til 16- og 17-åringer i Nittedal

Bilde av vaksinasjon av 16- og 17-åringer i Nittedal

Enda en god nyhet når det gjelder vaksinering mot COVID-19! I Nittedal vil nå 16- og 17-åringer kunne få koronavaksine. Dette vil hjelpe med å gi større beskyttelse mot viruset, spesielt nå som samfunnet og skoler etter hvert åpner opp igjen.

Jeg vil minne dere alle på viktigheten av å holde dere oppdatert på utviklingen av pandemien, samt å ta ansvar for egen helse og bidra til å beskytte de rundt oss. Husk å overholde smitteverntiltakene fremdeles, og ta gjerne kontakt med helsepersonell hvis dere har spørsmål eller bekymringer.

Vi kan alle bidra til å stoppe spredningen av COVID-19 ved å være informerte, ansvarlige og omsorgsfulle mot hverandre. Takk for at dere er med på laget!

If you are looking for Samtykkeskjema - vaksinasjon av barn 12-15 år med underliggende sykdom you've came to the right page. We have 6 Pictures about Samtykkeskjema - vaksinasjon av barn 12-15 år med underliggende sykdom like Koronavaksine og porfyrisykdom - Helse Bergen, Korona, Koronavaksine | Klarer ikke å komme i kontakt med alle innbyggere and also Koronavaksine og porfyrisykdom - Helse Bergen. Here you go:

Samtykkeskjema - Vaksinasjon Av Barn 12-15 år Med Underliggende Sykdom

Samtykkeskjema - vaksinasjon av barn 12-15 år med underliggende sykdom www.fhi.no

Korona, Vaksine | Nittedals 16- Og 17-åringer Får Koronavaksine Torsdag

Korona, Vaksine | Nittedals 16- og 17-åringer får koronavaksine torsdag www.varingen.no

Koronavaksine Og Porfyrisykdom - Helse Bergen

Koronavaksine og porfyrisykdom - Helse Bergen helse-bergen.no

koronavaksine helse underliggende vurderes ikke

Anbefaler Koronavaksine - Norges Parkinsonforbund

Anbefaler koronavaksine - Norges Parkinsonforbund parkinson.no

anbefaler koronavaksine norges parkinsonforbund

COVID And Flu Jabs 'could Be Combined Into Single Vaccine'

COVID and flu jabs 'could be combined into single vaccine' uk.news.yahoo.com

impfung norge biontech koronavaksine api jabs flu vaccination bearsden cepi bevilger nzz wichtigsten impfen pfizer jab impfstoff

Korona, Koronavaksine | Klarer Ikke å Komme I Kontakt Med Alle Innbyggere

Korona, Koronavaksine | Klarer ikke å komme i kontakt med alle innbyggere www.avisa-valdres.no

Impfung norge biontech koronavaksine api jabs flu vaccination bearsden cepi bevilger nzz wichtigsten impfen pfizer jab impfstoff. Korona, koronavaksine. Koronavaksine og porfyrisykdom


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar