skjema blodgiver Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere

Folkens, nå har jeg noe viktig å si til alle mine homofile venner der ute. Dere kan endelig bli blodgivere! Ja, du leste riktig. Jeg kan ikke tro det selv, men det er sant. En av mine kilder, Dagens Medisin, har rapportert at Norge nå åpner for at homofile kan donere blod.

Blodbanken trenger deg!

Blodbanken har alltid hatt strenge regler for blodgivere, men endelig har de sett lyset. Før var det nemlig ikke tillatt å gi blod hvis du hadde hatt sex med en mann de siste 12 månedene. Jeg har aldri sett meningen i denne regelen, og endelig har noen tatt affære og gjort livet lettere for oss alle.

Blodgivning

Alt du trenger å gjøre nå er å fylle ut skjemaet for blodgivere. Skjemaet finner du på Helsedirektoratets nettsider, så det er svært enkelt å komme i gang. Husk, blodbanken trenger deg! Vi kan alle bidra til å redde livene til våre medmennesker.

En blodig affære

Å gi blod kan virke skummelt, men det er faktisk enkelt og trygt. Du vil få hjelp og veiledning fra profesjonelle helsearbeidere som vil sørge for at alt går som det skal. Det eneste du trenger å gjøre er å stille opp, holde ut armen din, og la magien skje. Jeg kan love deg at det føles godt å vite at du har bidratt til å redde et liv.

Blodgiver skjema

Viktig informasjon

Før du bestemmer deg for å gi blod, er det viktig å vite noen ting. Du må være over 18 år, veie minst 50 kilo, og være i god helse. Hvis du ikke overholder noen av disse kravene, kan du dessverre ikke gi blod. Du må også vente 48 timer etter å ha drukket alkohol eller tatt smertestillende medikamenter før du gir blod.

Så, hva venter du på? Det er på tide å tøffe seg opp, ta ansvar, og bidra til samfunnet ved å gi blod. La oss vise verden hva det vil si å være en ekte helt - en som står opp for det som er rett og bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Kom igjen, folkens! La oss gi blod og redde liv.

Hvis du har spørsmål om blodgivning eller trenger informasjon om hvor du kan gi i ditt område, kan du alltid kontakte helsesenteret ditt eller besøke Norges Røde Kors på nettet. De vil gjerne hjelpe deg med alt du trenger å vite.

If you are looking for Åpner for at homofile kan bli blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin you've visit to the right place. We have 6 Pics about Åpner for at homofile kan bli blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin like Blodgiver - St. Olavs hospital, Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere and also Bli blodgiver! - Sykehuset Telemark. Here you go:

Åpner For At Homofile Kan Bli Blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin

Åpner for at homofile kan bli blodgivere - Infeksjoner - Dagens Medisin www.dagensmedisin.no

Bli Blodgiver! - Sykehuset Telemark

Bli blodgiver! - Sykehuset Telemark www.sthf.no

står

Revmatikere Er Dårlig Egnet Som Blodgivere

Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere www.spondylitten.no

Blodgiver - St. Olavs Hospital

Blodgiver - St. Olavs hospital stolav.no

står

Ssurvivor: Fullmakt Generell Mal

Ssurvivor: Fullmakt Generell Mal survivorsnetoworks.blogspot.com

skjema domstoler norges fullmakt generell ssurvivor

Skjema For Blodgivere - Helsedirektoratet

Skjema for blodgivere - Helsedirektoratet www.yumpu.com

Skjema for blodgivere. Åpner for at homofile kan bli blodgivere. Revmatikere er dårlig egnet som blodgivere


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar