formell brev mall Formellt brev – läromedel till lektion i sva åk 7,8,9

Jeg vil dele med deg noen flotte brevmaler som jeg fant på nettet. Disse malene kan hjelpe deg med å lage profesjonelle brev som ser ekstraordinære ut. Jeg har funnet to maler som du vil elske! Det første brevet har en blå bakgrunn og hvite kanter. Det har også en vakker ramme på toppen av siden med plass til å legge til et bilde eller et selskapslogo. Her er en skisse over hvordan brevet vil se ut:

Bilde av det første brevmalen:

Brev - Office.com

Dette er den første brevmalen. Som du kan se, er det en vakkert designet mal med en blå bakgrunn og hvite kanter. Malen har også en ramme på toppen hvor du kan legge til et bilde eller et selskapslogo. Jeg elsker hvor stilig dette brevet ser ut! Hvis du vil imponere mottakeren av brevet ditt, vil denne malen helt sikkert gjøre susen.

Det andre brevet har en rød bakgrunn og benytter seg av en litt annerledes stil enn den første malen. Den har et grafisk element på toppen av siden med plass til å legge til navnet på selskapet ditt eller navnet til personen som brevet skal sendes til. Se bildet nedenfor for en skisse av hvordan malen vil se ut:

Bilde av det andre brevmalen:

Brev - Office.com

Dette er den andre brevmalen jeg fant. Denne malen er mer mørk og intens og bruker en rød bakgrunn som ser veldig profesjonell ut. Det grafiske elementet øverst på siden er også flott, og du kan legge til navnet på selskapet ditt eller navnet på personen som du sender brevet til. Hvis du vil ha et brev som skiller seg ut og har en moderne følelse, er denne malen et flott alternativ.

Så det var de to brevmalene som jeg ønsket å dele med deg. Håper du likte dem like mye som jeg gjorde! Med disse malene kan du enkelt lage profesjonelle brev som gir et varig inntrykk. Prøv dem ut i dag og imponer mottakeren av brevet ditt!

If you are looking for Brev - Office.com you've came to the right place. We have 8 Pics about Brev - Office.com like Formellt brev – läromedel till lektion i SVA åk 7,8,9, Pin på Jobb and also Formellt Brev Mall Word. Read more:

Brev - Office.com

Brev - Office.com templates.office.com

brev geometrisk maler

Formellt Brev – Läromedel Till Lektion I SVA åk 7,8,9

Formellt brev – läromedel till lektion i SVA åk 7,8,9 portals.clio.me

Pin På Jobb

Pin på Jobb www.pinterest.cl

Brev - Office.com

Brev - Office.com templates.office.com

brev strikt

Louis: Mall För Formellt Brev

Louis: Mall För Formellt Brev louisvillefossil.blogspot.com

Formellt Brev Till Skolan

Formellt Brev Till Skolan provansokningsbrev.blogspot.com

brev formellt naima

Formellt Brev Mall Word

Formellt Brev Mall Word provansokningsbrev.blogspot.com

formellt brev

Forslag Til Formelt Brev - Studienett.no

Forslag til formelt brev - Studienett.no www.studienett.no

forslag brev formelt studienett oppskrift

Brev formellt naima. Formellt brev. Forslag brev formelt studienett oppskrift


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar