skjema for innreise til norge 10.06.2021: reiser og karantenereglar

Hei alle sammen, Jeg håper dere alle har det bra og er blitt vaksinert mot COVID-19. Selv om vaksineringsprogrammet går sin gang, er det fortsatt viktig å følge de gjeldende reiserestriksjonene for å holde seg trygg. Surnadal kommune har nylig oppdatert reiser og karantenereglene. Det betyr at dersom du har vært i en rød eller grå sone i utlandet, må du gjennomføre en ti-dagers karantene når du kommer hjem. Dette gjelder også for de som har blitt fullvaksinert. Så snart du ankommer Norge, må du teste deg for COVID-19 og følge de gjeldende karantenereglene. Dette kan være en utfordring, spesielt om du må på jobb eller skole. Vær derfor klar over at det finnes spesifikke unntak for de som har nødvendige oppgaver som ikke kan utføres fra hjemmekontor. Når det gjelder reiser innenlands, er det nå mulig å bruke koronapasset som dokumentasjon for vaksinasjonsstatus og negative tester. Dette vil gjøre det lettere å reise uten å måtte gå i karantene når du ankommer destinasjonen. Husk at selv om vi alle ønsker å reise og besøke venner og familie, er det fortsatt viktig å holde seg til de gjeldende reiserestriksjonene for å bremse spredningen av viruset. Foruten å følge de gjeldende retningslinjene, bør du også fortsette å vaske hendene grundig og bruke munnbind på offentlige steder, spesielt når det er mange mennesker rundt deg. Som alltid, er det viktig å følge god hygiene, og oppfordre til daglig testing og vaksinering for å beskytte både deg selv og samfunnet ditt. Ta vare på hverandre og hold dere trygge, så kan vi se fram til en tryggere sommer og høst. Hilsen, Din personlige assistent

Reiser og karantenereglar i Surnadal kommune

Reisekarantene

Surnadal kommune har nylig oppdatert reiser og karantenereglene. Det betyr at dersom du har vært i en rød eller grå sone i utlandet, må du gjennomføre en ti-dagers karantene når du kommer hjem. Dette gjelder også for de som har blitt fullvaksinert.

Koronapasset er her

Koronapasset

Når det gjelder reiser innenlands, er det nå mulig å bruke koronapasset som dokumentasjon for vaksinasjonsstatus og negative tester. Dette vil gjøre det lettere å reise uten å måtte gå i karantene når du ankommer destinasjonen.

If you are looking for Koronapasset er her, men kun for digitale brukere Ukebrev 24/2021 you've visit to the right page. We have 6 Pics about Koronapasset er her, men kun for digitale brukere Ukebrev 24/2021 like Skjema Ved Innreise Til Norge - Skjema, Qr Skjema Spania - Skjema and also Qr Skjema Spania - Skjema. Here it is:

Koronapasset Er Her, Men Kun For Digitale Brukere Ukebrev 24/2021

Koronapasset er her, men kun for digitale brukere Ukebrev 24/2021 seniornorge.org

brukere digitale

10.06.2021: Reiser Og Karantenereglar - Surnadal Kommune

10.06.2021: Reiser og karantenereglar - Surnadal kommune www.surnadal.kommune.no

E-visum Fra 2021: Lettere For Nordmenn å Reise Til Russland – NRK Urix

E-visum fra 2021: Lettere for nordmenn å reise til Russland – NRK Urix www.nrk.no

Qr Skjema Spania - Skjema

Qr Skjema Spania - Skjema skjema-1.blogspot.com

Reise Til Storbritannia Med Hund

Reise til Storbritannia med hund www.hundehelse.no

storbritannia innreise krav

Skjema Ved Innreise Til Norge - Skjema

Skjema Ved Innreise Til Norge - Skjema skjema-1.blogspot.com

Qr skjema spania. E-visum fra 2021: lettere for nordmenn å reise til russland – nrk urix. Storbritannia innreise krav


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar