skjema for innreise til tyrkia Skjema for innreise til tyrkia

Hei alle sammen! Når vi tenker på å reise utenlands, er det viktig å ha alt i orden når det gjelder dokumentasjon og papirarbeid. Nå som pandemien fortsatt herjer, har vi også en ekstra bekymring, nemlig koronasertifikatet. Men ikke fortvil! I dette innlegget vil vi gå gjennom hva koronasertifikatet er, hvordan det vil bli kontrollert ved innreise til Norge, og også hva du trenger å vite om innreise til Tyrkia. Koronasertifikatet er et digitalt dokument som gir informasjon om din covid-19 status. Det vil vise om du har blitt vaksinert, om du har hatt covid-19 tidligere, eller om du har negativ covid-19 test. Dette sertifikatet vil være påkrevd når du skal reise inn i Norge, og vil bli kontrollert av politiet ved grensen. Slik blir sertifikatet kontrollert: det vil bli sjekket om sertifikatet er gyldig, om personen sertifikatet tilhører er den samme som står oppført i dokumentet, og om reisedokumentet matcher sertifikatet. Derfor er det viktig å sørge for at du har alt i orden før du reiser. Når det gjelder Tyrkia, må du også fylle ut et skjema før du reiser. Dette skjemaet må fylles ut senest 72 timer før avreise, og vil kreve informasjon om din covid-19 status. Hvis du har blitt fullvaksinert eller har hatt covid-19 tidligere, vil du kunne få innreise uten å måtte karantene deg. Hvis du ikke har blitt fullvaksinert og ikke har hatt covid-19 tidligere, vil du måtte gjennomgå en covid-19 test ved ankomst til Tyrkia. For å sørge for en trygg og sunn reise, er det viktig å følge alle retningslinjer og krav som er satt av myndighetene. Pass på at du har koronasertifikatet ditt i orden før du reiser, og fyll ut det nødvendige skjemaet for innreise til Tyrkia. Vi kan alle gjøre vår del for å begrense spredningen av covid-19 og for å sørge for at vi reiser sikkert og ansvarlig. Vi håper dette innlegget var nyttig for deg, og at du vil ha en god reise! Koronasertifikat

Koronasertifikat

Sertifikatet vil vise om du har blitt vaksinert, om du har hatt covid-19 tidligere, eller om du har negativ covid-19 test. Dette sertifikatet vil være påkrevd når du skal reise inn i Norge, og vil bli kontrollert av politiet ved grensen.

Innreise til Tyrkia

Du må fylle ut et skjema senest 72 timer før avreise. Hvis du har blitt fullvaksinert eller har hatt covid-19 tidligere, vil du kunne få innreise uten å måtte karantene deg. Hvis du ikke har blitt fullvaksinert og ikke har hatt covid-19 tidligere, vil du måtte gjennomgå en covid-19 test ved ankomst til Tyrkia.

If you are looking for Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema you've came to the right web. We have 1 Pictures about Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema like Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema and also Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema. Here it is:

Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema

Skjema For Innreise Til Tyrkia - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema for innreise til tyrkia


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar