skjema innreise sverige Skjema innreise italia

Hei kjære venner,

Skjema Innreise Spania

Bilde av Skjema Innreise Spania

Jeg håper dere alle har det bra. Jeg har noen viktig informasjon å dele med dere. Hvis du tenker på å besøke Spania, må du fylle ut et innreiseskjema før du tar avstikkeren din. Skjemaet er en del av tiltakene for å bekjempe Covid-19-pandemien. Det hjelper også spanske myndigheter i å spore bevegelsene til utenlandske turister for å sikre sikkerheten til alle.

Skjemaet er ganske enkelt å fylle ut, men det er viktig å vite at det må fylles ut minst 48 timer før ankomst i Spania. Du vil også motta en QR-kode som du må presentere på flyplassen eller havnen når du ankommer.

Det er viktig å følge alle instruksjonene for å unngå unødvendige forsinkelser eller unødvendige helse- og sikkerhetsproblemer. La oss alle samarbeide for å bekjempe Covid-19-pandemien og holde verden trygg.

Skjema Innreise Italia

Bilde av Skjema Innreise Italia

Hvis du planlegger eller vurderer å besøke Italia, er det viktig å vite at du også må fylle ut et innreiseskjema før du reiser. Dette er en god måte å hjelpe italienske myndigheter med å håndtere reiser og migrasjon på en effektiv måte.

For å fylle ut skjemaet trenger du grunnleggende opplysninger om deg selv og din reiserute, inkludert planlagt ankomsttid og transportmidler. Du finner skjemaet online, og det tar vanligvis bare noen få minutter å fylle ut.

Den nye prosedyren gjelder for alle som har hatt et opphold eller en overføring i et land forskjellig fra Italia i de siste 14 dagene før ankomst. Som med Spania, er det også viktig å fylle ut skjemaet minst 48 timer før ankomst.

For å unngå unødvendige forsinkelser eller problemer med helse eller sikkerhet, er det viktig å følge alle instruksjoner og prosedyrer som er knyttet til innreiseskjemaet. Tusen takk for at du samarbeider for å holde verden trygg.

Jeg ønsker dere alle en trygg og hyggelig reise, uansett hvor dere går. Ta vare på dere selv og de rundt deg. <3

If you are looking for Skjema Innreise Italia - Skjema you've visit to the right page. We have 6 Pictures about Skjema Innreise Italia - Skjema like Skjema Innreise Spania - Skjema, Skjema Innreise Norge - Skjema and also Skjema Innreise Spania - Skjema. Here it is:

Skjema Innreise Italia - Skjema

Skjema Innreise Italia - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema Innreise Italia - Skjema

Skjema Innreise Italia - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema Innreise Italia - Skjema

Skjema Innreise Italia - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema Innreise Norge - Skjema

Skjema Innreise Norge - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema Innreise Spania - Skjema

Skjema Innreise Spania - Skjema skjema-1.blogspot.com

Skjema Innreise Sverige - Service Senter

Skjema Innreise Sverige - Service Senter service-senter.blogspot.com

innreise skjema sverige kommune hitra gule

Skjema innreise spania. Innreise skjema sverige kommune hitra gule. Skjema innreise italia


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar